invitel.hu

by Husi
Categories: Mobil internet
Tags: ,
Comments: Hozzászólások kikapcsolva
Published on: október 6, 2013

http://www.invitel.hu/lakossagi/mobilinternet/

Ha most köt 24 hónapos határozott idejű szerződést Control Max 2GB illetve 4GB mobilinternet csomagjainkra, az első 2 hónap havi díját elengedjük. Control Max csomagjaink segítségével soha nem kell lemondania az internet nyújtotta előnyökről, folyamatosan online maradhat, akár a szabadban, vagy épp utazás közben. A szélessávú mobilnet kapcsolaton keresztül szabadon internetezhet, elérheti kedvenc közösségi oldalait és akár azonnal megoszthatja élményeit a barátaival, ismerőseivel.

A mobilinternet- szolgáltatás mobilhálózatát a Telenor biztosítja.

A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, 4G/LTE, HSPA technológia esetén: 0,00 Mbit/s. Az adatforgalom a le- és feltöltött adatmennyiségek összege, a mérés 10 kbyte-os alapegységekben történik.
1 Maximális sebesség egy névleges érték, amely az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének függvénye.
2 A forgalmi kereten felüli használat díjmentes, a Szolgáltató a hozzáférés maximális sebességét a táblázatban szereplő értékre állítja be a következő naptári hónap első napjáig. A fel nem használt forgalmi keret a következő számlázási időszakra nem vihető át. A Control Max mobilinternet-szolgáltatás HSPA+ szabványt támogató eszközzel vehető igénybe. A 4G/LTE hálózat kizárólag kompatibilis eszközzel, SIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe. A Szolgáltató által kínált sávszélesség 2G, 3G, 4G/LTE, HSPA technológia esetén: 0,00 Mbit/s. A tarifacsomagban az online (korábban WAP) APN nem elérhető. Az aktuálisan lefedett települések listája elérhető az Invitel honlapján (www.invitel.hu).

Welcome , today is csütörtök, április 22, 2021